Klant ervaringen

MateMade / Samsung

“Voor een fotoshoot met een nieuwe mobiele telefoon van Samsung zochten wij een koppelstuk om actiesporten te filmen met een mobiele telefoon. Er werd super met ons meegedacht. Ook bij het testen waren ze aanwezig om nog aanpassingen te maken. We kregen een super product voor een erg goede prijs!”

La Superba

“Ik kwam met een idee voor een kandelaar op een wijnfles binnengelopen. Een maand later had ik de eerste 1000 producten al in handen. Compleet ontworpen en ontwikkeld tot aan de verpakking en handleiding toe! Erg blij mee!”

Beastmount

Wij hebben zelf mounts ontwikkeld voor de camera van de surfboard. Beastmount loopt inmiddels al een aantal jaar en wij leveren mounts aan winkels en bieden het online aan. 

Fustlamp

Voor fustlamp ontworpen wij de fitting waar de lamp aan hangt. Deze wordt ge 3Dprint van biologisch afbreekbaar materiaal.

VondelCS – Media en Cultuur LAB van AVROTROS

“Of het nu een afscheidsgeschenk is voor ons talentennetwerk, een mooie beschrijving van onze nieuwe expositie of een houten passepartout. We kunnen altijd met onze vragen naar Kay en Bram.”

Portofolio

Instagram has returned invalid data.